Blogginnlegg postet nylig:
Profesjonelle tyske oversettelsestjenester, Europeiske språk, Gratis pristilbud

Tyske oversettelsestjenester

Den tyske translatørtjenesten tilbyr profesjonell manuell oversetting med strenge prosedyrer for kvalitetskontroll. Vi sørger for at oversettelsen blir levert så raskt som mulig, samtidig som vi også sørger for et førsteklasses produkt, noe som sparer deg for både tid og penger.  Klikk her for å få et prisoverslag

Nedenfor kan du finne interessante fakta om tysk:
 • Tysk er det offisielle språket i: Tyskland, Østerrike, Sveits, Alsace-Lorraine (i Frankrike), Nord-Italia, Øst-Belgia, Luxembourg og Liechtenstein.
 • Gammelhøytysk stammer fra det åttende århundre og er på mange måter likt Angelsaksisk.
 • Tysk brukes av omlag 105 millioner mennesker som har det som morsmål og av omlag 80 millioner som ikke har det som morsmål.
 • Straks tysk var lingua franca i Midt- og Nord-Europa, ble det språket som var mest utbredt som morsmål i Europa.
 • “Tyskere lager ikke setninger, de gjør bare ordene lengre.”~ Keiseren (Konstantinopolitanischerdudelsackspfeifenmachersgesellschaft)
 • Engelsk har hentet mange låneord fra tysk, ofte uten endring i stavemåten, som f.eks. automat, fest, poltergeist, Zeitgeist, etc.

Du kan vinke farvel til alle bekymringer omkring oversettelsene fra eller til tysk, for vi forsikrer oss om at dokumentene er oversatt med eksepsjonell omhu og at de blir behandlet konfidensielt. Vi bruker teknologi som representerer det aller siste og beste på området, deriblant en rekke CAT-verktøy, for å oppnå en effektiv prosess. Vi er i besittelse av:

Dyktige tyske oversettere
Vi benytter bare godt kvalifiserte oversettere med mange års erfaring. De har alle gjennomgått en streng testprosess. Oversetterne vi setter på ditt prosjekt har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor ditt konkrete fagområde.

Lokalisering
Hvis du har stoff som skal oversettes for bruk i det tyske markedet, vil teksten bli tilpasset Tyskland, Østerrike og Sveits, tysk kultur og tysk forretningsliv. Resultatet er at leseren får inntrykk av at teksten opprinnelig er skrevet på tysk. Vi tar oss tid til å forsikre oss om at oversettelsen har så god og naturlig flyt som mulig.

Konfidensielt
Transenter er nøye med å følge den etiske etiketten for bransjen og den standard som er satt av EUATC (European Union of Associations of Translation Companies). Våre oversettere har skrevet under på en konfidensialitetsavtale. Vi behandler alltid dine oversettelser konfidensielt.

Spør gjerne om et pristilbud nå! Du vil motta et gratis prisoverslag innen 10 minutter.

Tjenester
Den tyske translatørtjenesten bruker forskjellige team av spesialiserte oversettere fra og til tysk, avhengig av fagområde. Vi forsikrer oss om at arbeidet blir gitt til oversettere med riktig morsmål og med den kompetanse som trengs for å beherske graden av fagterminologi i oversettelsen.

Juridisk tysk oversettelse:
Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir oversatt av erfarne oversettere med universitetsutdannelse og som har greie på lovverket i Tyskland eller andre land hvor teksten skal brukes.

Teknisk tysk oversettelse:
Manualer, tekniske spesifikasjoner og instruksjoner vil bli oversatt fra eller til tysk av eksperter med universitetsutdannelse og deretter korrekturlest av tekniske spesialister.

Tysk oversettelse av økonomi- og finansstoff:
Våre kunder består av blant annet holdingselskap, forsikringsselskaper og banker. Våre team av oversettere innen finans jobber tett sammen med økonomer og finansanalytikere for å kunne tilby oversettelse av et vidt spekter av finansdokumenter, deriblant:

 • årsrapporter;
 • regnskap;
 • rapporter om finansiell due diligence;
 • statusoppgjør, etc.

Oversetting av markedsføringsmateriale:
Vil du ha hjemmesiden, promoteringsmateriale, brosjyrer eller presentasjoner oversatt til tysk?
Dårlig oversatt markedsføringsmateriale kan sette markedsføringen på spill. Derfor gir vi slike tekster til kreative oversettere med grundig kjennskap til kulturen og kundenes handlevaner i Tyskland, Østerrike og Sveits. I tillegg til standard oversettelser av annonser, brosjyrer og flygeblad, kan vi hjelpe deg med betalt søkeordannonsering (betaling per klikk) i Tyskland, Østerrike og Sveits, og oppstart og vedlikehold av tyske Google AdWords-kampanjer.

Oversetting og lokalisering av nettsteder:
Med et flerspråklig nettsted kan du nå ut til markeder av en helt annen størrelse. Vi tilbyr komplett lokalisering av hele nettstedet til de fleste viktige forretningsspråk. Vårt weboversettingsteam vil arbeide tett sammen med deg for å sørge for at nettstedet oppnår internasjonal suksess, og gir deg:

 • oversetting av nettstedets innhold til tysk;
 • søkemotoroptimalisering, blant annet tysk språkrelatert støtte for søkemotorer;
 • nøkkelord oversatt til tysk.

Vi håndterer de fleste formater; HTML, XML JAVA, FLASH, PHP etc.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med en av våre prosjektledere eller be om et pristilbud via våre websider.