Blogginnlegg postet nylig:
Oversettelsesselskap, Byrå, B2B-språktjenester, Flerspråklige oversettere | Transenter

OM OSS

En oversettelse kan danne grunnlaget for ditt internasjonale virke, eller ødelegge det:
Oversettelser av høy kvalitet

  • sørger for sikre, reklamasjonsfrie internasjonale operasjoner;
  • beskytter deg mot en rekke juridiske problemer;
  • viser respekt for et fremmed land.

Feil i oversettelser kan ødelegge både salg og ditt gode rykte

TRANSENTER - Translation CenterMen hvordan kan du vite at dokumentet du får tilbake er korrekt oversatt ?

Sett Transenter på saken, slik at du kan fortsette med å utvikle virksomheten uten bekymringer. Vi har skaffet til veie B2B-oversettelser av topp kvalitet siden 2002 og kan oversette alle dokumenter som trengs. Du kan være trygg på at oversettelsene vil være korrekt fordi våre sluttprodukter garanterer følgende:

Oversettelse av høy kvalitet
Vi benytter bare høyt kvalifiserte oversettere med mange års erfaring. Oversetterne vi setter på dine prosjekter har opparbeidet høy grad av ekspertise i din konkrete sektor.

Lokalisering
Teksten vil bli tilpasset landet eller det språklige området hvor den skal brukes. Resultatet er at leseren får inntrykk av at teksten var skrevet på det språket i utgangspunktet. Vi tar oss tid til å forsikre oss om at oversettelsen har et så naturlig språk som mulig.

Konfidensielt
Vi er nøye med å følge de etiske retningslinjene for translatørbransjen og kravene satt av EUATC (European Union of Associations of Translation Companies). Våre oversettere er bundet av en konfidensialitetsavtale.

New Horizons-prisen og kvalitetskrav
Vi er blant vinnerne av New Horizons-prisen, som det nederlandske forbund av små og mellomstore bedrifter og det nederlandske finansdepartementet (The Dutch Ministry of Economic Affairs) står bak. Våre translatørtjenester imøtekommer følgende kvalitetskrav for oversettelser: NEN-EN 15038 og ISO 9002.