Blogginnlegg postet nylig:
Profesjonelle polske oversettelsestjenester, Europeiske språk, Gratis pristilbud

Polske oversettelsestjenester

Den polske translatørtjenesten tilbyr profesjonell manuell oversetting med strenge prosedyrer for kvalitetskontroll. Vi sørger for at oversettelsen blir levert så raskt som mulig, samtidig som vi også sørger for et førsteklasses produkt, noe som sparer deg for både tid og penger.  Klikk her for å få et prisoverslag

Nedenfor kan du finne interessante fakta om polsk:
 • Omlag 50 millioner mennesker snakker polsk, hvorav de fleste bor i Polen.
 • Polsk benytter det latinske alfabetet, men har flere ord enn de andre språkene – hele 32.
 • Polsk er ganske komplisert, både med hensyn på grammatikk og uttale.
 • Det blir ofte hevdet at kinesisk er det eneste språket som er vanskeligere enn polsk.

Du kan vinke farvel til alle bekymringer omkring oversettelsene fra eller til polsk, for vi forsikrer oss om at dokumentene er oversatt med eksepsjonell omhu og at de blir behandlet konfidensielt. Vi bruker teknologi som representerer det aller siste og beste på området, deriblant en rekke CAT-verktøy, for å oppnå en effektiv prosess. Vi er i besittelse av:

Dyktige polske oversettere
Vi benytter bare godt kvalifiserte oversettere med mange års erfaring. De har alle gjennomgått en streng testprosess. Oversetterne vi setter på ditt prosjekt har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor ditt konkrete fagområde.

Lokalisering
Hvis du har stoff som skal oversettes for bruk i det polske markedet, vil teksten bli tilpasset Polen, polsk kultur og polsk forretningsliv. Resultatet er at leseren får inntrykk av at teksten opprinnelig er skrevet på polsk. Vi tar oss tid til å forsikre oss om at oversettelsen har så god og naturlig flyt som mulig.

Konfidensielt
Transenter er nøye med å følge den etiske etiketten for bransjen og den standard som er satt av EUATC (European Union of Associations of Translation Companies). Våre oversettere har skrevet under på en konfidensialitetsavtale. Vi behandler alltid dine oversettelser konfidensielt.

Spør gjerne om et pristilbud nå! Du vil motta et gratis prisoverslag innen 10 minutter.

Tjenester
Den polske translatørtjenesten bruker forskjellige team av spesialiserte oversettere fra og til polsk, avhengig av fagområde. Vi forsikrer oss om at arbeidet blir gitt til oversettere med riktig morsmål og med den kompetanse som trengs for å beherske graden av fagterminologi i oversettelsen.

Juridisk polsk oversettelse:
Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir oversatt av erfarne oversettere med universitetsutdannelse og som har greie på lovverket i Polen eller andre land hvor teksten skal brukes.

Teknisk polsk oversettelse:
Manualer, tekniske spesifikasjoner og instruksjoner vil bli oversatt fra eller til polsk av eksperter med universitetsutdannelse og deretter korrekturlest av tekniske spesialister.

Polsk oversettelse av økonomi- og finansstoff:
Våre kunder består av blant annet holdingselskap, forsikringsselskaper og banker. Våre team av oversettere innen finans jobber tett sammen med økonomer og finansanalytikere for å kunne tilby oversettelse av et vidt spekter av finansdokumenter, deriblant:

 • årsrapporter;
 • regnskap;
 • rapporter om finansiell due diligence;
 • statusoppgjør, etc.

Oversetting av markedsføringsmateriale
Vil du ha hjemmesiden, promoteringsmateriale, brosjyrer eller presentasjoner oversatt til polsk?
Dårlig oversatt markedsføringsmateriale kan sette markedsføringen på spill. Derfor gir vi slike tekster til kreative oversettere med grundig kjennskap til kulturen og kundenes handlevaner i Polen. I tillegg til standard oversettelser av annonser, brosjyrer og flygeblad, kan vi hjelpe deg med betalt søkeordannonsering (betaling per klikk) i Polen og oppstart og vedlikehold av polske Google AdWords-kampanjer.

Oversetting og lokalisering av nettsteder:
Med et flerspråklig nettsted kan du nå ut til markeder av en helt annen størrelse. Vi tilbyr komplett lokalisering av hele nettstedet til de fleste viktige forretningsspråk. Vårt weboversettingsteam vil arbeide tett sammen med deg for å sørge for at nettstedet oppnår internasjonal suksess, og gir deg:

 • oversetting av nettstedets innhold til polsk;
 • søkemotoroptimalisering, blant annet polsk språkrelatert støtte for søkemotorer;
 • nøkkelord oversatt til polsk.

Vi håndterer de fleste formater; HTML, XML JAVA, FLASH, PHP etc.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med en av våre prosjektledere eller be om et pristilbud via våre websider.