Blogginnlegg postet nylig:
Oversettelse av hjemmesiderstjenester, Oversett hjemmesider | Transenter

Oversettelse av hjemmesider

En hjemmeside med innhold av høy kvalitet styrker ditt selskap som merkevare. Om ditt firma driver global virksomhet, må hjemmesiden også være tilgjengelig på flere språk, ettersom kunder er mer komfortable med å lese tekst på morsmålet sitt. Transenter tilbyr deg oversettelse av hjemmesider i høy kvalitet på en rekke ulike språk.

Hvorfor velge oversettelse av hjemmesider?

Du tror kanskje at engelsk er tilstrekkelig for en hjemmeside. Det er likevel mange som ikke mestrer engelsk på et tilstrekkelig høyt nivå, og som derfor foretrekker å snakke og lese på morsmålet sitt. Det å presentere en hjemmeside på kundens morsmål er fordelaktig for forretningene. Muligheten til å selge produktet vil mer enn fordobles. Kunden kan enkelt utforske den oversatte hjemmesiden din, og dette styrker kommunikasjonen og tilfredsheten mellom ditt selskap, en kunde, og det produktet eller den tjenesten du tilbyr.

Hvorfor Transenter?

Vi mener at tider penger, og verdsetter derfor våre kunders tid. Alle våre oversettelsesprosjekter blir levert i tide uten at dette går ut over kvaliteten. Våre tjenester innen oversettelse av hjemmesider er som følger:

  • oversettelse av innholdet på alle sidene på hjemmesiden;
  • endring av grafisk tekst, farger og andre elementer tilpasset stilen i et spesifikt land;
  • inklusjon av script eller modifisering av de eksisterende scriptene tilpasset det lokale operativsystemet;
  • sørge for at de oversatte websidene ser bra ut og oppnår samme popularitet i søkemotorer.

Transenter gir deg en komplett og unik pakke for oversettelse av hjemmesider. Ring oss nå eller får et umiddelbart prisforslag online.