Blogginnlegg postet nylig:
Profesjonelle rumenske oversettelsestjenester, Europeiske språk, Gratis pristilbud

Rumenske oversettelsestjenester

Den rumenske translatørtjenesten tilbyr profesjonell manuell oversetting med strenge prosedyrer for kvalitetskontroll. Vi sørger for at oversettelsen blir levert så raskt som mulig, samtidig som vi også sørger for et førsteklasses produkt, noe som sparer deg for både tid og penger.  Klikk her for å få et prisoverslag

Nedenfor kan du finne interessante fakta om rumensk:
 • Omlag 24 millioner mennesker har rumensk som morsmål.
 • Rumensk snakkes først og fremst i Romania og Moldavia.
 • Rumensk er nært beslektet med italiensk, spansk og fransk, noe som kommer klart til uttrykk i vokabularet.
 • Rumensk ble tidligere skrevet med det kyrilliske alfabet, men blir nå skrevet med det latinske alfabetet.
 • Rumensk kalles offisielt moldavisk i Moldavia, men det er knapt noen forskjell mellom disse to språkene.

Du kan vinke farvel til alle bekymringer omkring oversettelsene fra eller til rumensk, for vi forsikrer oss om at dokumentene er oversatt med eksepsjonell omhu og at de blir behandlet konfidensielt. Vi bruker teknologi som representerer det aller siste og beste på området, deriblant en rekke CAT-verktøy, for å oppnå en effektiv prosess. Vi er i besittelse av:

Dyktige rumenske oversettere
Vi benytter bare godt kvalifiserte oversettere med mange års erfaring. De har alle gjennomgått en streng testprosess. Oversetterne vi setter på ditt prosjekt har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor ditt konkrete fagområde.

Lokalisering
Hvis du har stoff som skal oversettes for bruk i det rumenske markedet, vil teksten bli tilpasset Romania, rumensk kultur og rumensk forretningsliv. Resultatet er at leseren får inntrykk av at teksten opprinnelig er skrevet på rumensk. Vi tar oss tid til å forsikre oss om at oversettelsen har så god og naturlig flyt som mulig.

Konfidensielt
Transenter er nøye med å følge den etiske etiketten for bransjen og den standard som er satt av EUATC (European Union of Associations of Translation Companies). Våre oversettere har skrevet under på en konfidensialitetsavtale. Vi behandler alltid dine oversettelser konfidensielt.

Spør gjerne om et pristilbud nå! Du vil motta et gratis prisoverslag innen 10 minutter.

Tjenester
Den rumenske translatørtjenesten bruker forskjellige team av spesialiserte oversettere fra og til rumensk, avhengig av fagområde. Vi forsikrer oss om at arbeidet blir gitt til oversettere med riktig morsmål og med den kompetanse som trengs for å beherske graden av fagterminologi i oversettelsen.

Juridisk rumensk oversettelse:
Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir oversatt av erfarne oversettere med universitetsutdannelse og som har greie på lovverket i Romania eller andre land hvor teksten skal brukes.

Teknisk rumensk oversettelse:
Manualer, tekniske spesifikasjoner og instruksjoner vil bli oversatt fra eller til rumensk av eksperter med universitetsutdannelse og deretter korrekturlest av tekniske spesialister.

Rumensk oversettelse av økonomi- og finansstoff:
Våre kunder består av blant annet holdingselskap, forsikringsselskaper og banker. Våre team av oversettere innen finans jobber tett sammen med økonomer og finansanalytikere for å kunne tilby oversettelse av et vidt spekter av finansdokumenter, deriblant:

 • årsrapporter;
 • regnskap;
 • rapporter om finansiell due diligence;
 • statusoppgjør, etc.

Oversetting av markedsføringsmateriale:
Vil du ha hjemmesiden, promoteringsmateriale, brosjyrer eller presentasjoner oversatt til rumensk?
Dårlig oversatt markedsføringsmateriale kan sette markedsføringen på spill. Derfor gir vi slike tekster til kreative oversettere med grundig kjennskap til kulturen og kundenes handlevaner i Romania. I tillegg til standard oversettelser av annonser, brosjyrer og flygeblad, kan vi hjelpe deg med betalt søkeordannonsering (betaling per klikk) i Romania og oppstart og vedlikehold av rumenske Google AdWords-kampanjer.

Oversetting og lokalisering av nettsteder:
Med et flerspråklig nettsted kan du nå ut til markeder av en helt annen størrelse. Vi tilbyr komplett lokalisering av hele nettstedet til de fleste viktige forretningsspråk. Vårt weboversettingsteam vil arbeide tett sammen med deg for å sørge for at nettstedet oppnår internasjonal suksess, og gir deg:

 • oversetting av nettstedets innhold til rumensk;
 • søkemotoroptimalisering, blant annet rumensk språkrelatert støtte for søkemotorer;
 • nøkkelord oversatt til rumensk.

Vi håndterer de fleste formater; HTML, XML JAVA, FLASH, PHP etc.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med en av våre prosjektledere eller be om et pristilbud via våre websider.