Blogginnlegg postet nylig:
Profesjonelle kinesiske oversettelsestjenester, Europeiske språk, Gratis pristilbud

Kinesiske oversettelsestjenester

Den kinesiske translatørtjenesten tilbyr profesjonell manuell oversetting med strenge prosedyrer for kvalitetskontroll. Vi sørger for at oversettelsen blir levert så raskt som mulig, samtidig som vi også sørger for et førsteklasses produkt, noe som sparer deg for både tid og penger.  Klikk her for å få et prisoverslag

Nedenfor kan du finne interessante fakta om kinesisk:
 • Kinesisk er medlem av den sino-tibetanske språkfamilien.
 • Omlag en femtedel av verdens befolkning har en eller annen type kinesisk som morsmål.
 • Muntlig kinesisk karakteriseres av høy grad av internt mangfold.
 • Det er mellom sju og tretten regionale hovedgrupper kinesisk.
 • Den standardiserte formen for muntlig kinesisk er standard mandarin.
 • Kinesiske tegn har utviklet seg over tid fra tidlige former for hieroglyfer.

Du kan vinke farvel til alle bekymringer omkring oversettelsene fra eller til kinesisk, for vi forsikrer oss om at dokumentene er oversatt med eksepsjonell omhu og at de blir behandlet konfidensielt. Vi bruker teknologi som representerer det aller siste og beste på området, deriblant en rekke CAT-verktøy, for å oppnå en effektiv prosess. Vi er i besittelse av:

Dyktige kinesiske oversettere
Vi benytter bare godt kvalifiserte oversettere med mange års erfaring. De har alle gjennomgått en streng testprosess. Oversetterne vi setter på ditt prosjekt har opparbeidet seg høy kompetanse innenfor ditt konkrete fagområde.

Lokalisering
Hvis du har stoff som skal oversettes for bruk i det kinesiske markedet, vil teksten bli tilpasset Kina, kinesisk kultur og kinesisk forretningsliv. Resultatet er at leseren får inntrykk av at teksten opprinnelig er skrevet på kinesisk. Vi tar oss tid til å forsikre oss om at oversettelsen har så god og naturlig flyt som mulig.

Konfidensielt
Transenter er nøye med å følge den etiske etiketten for bransjen og den standard som er satt av EUATC (European Union of Associations of Translation Companies). Våre oversettere har skrevet under på en konfidensialitetsavtale. Vi behandler alltid dine oversettelser konfidensielt.

Spør gjerne om et pristilbud nå! Du vil motta et gratis prisoverslag innen 10 minutter.

Tjenester
Den kinesiske translatørtjenesten bruker forskjellige team av spesialiserte oversettere fra og til kinesisk, avhengig av fagområde. Vi forsikrer oss om at arbeidet blir gitt til oversettere med riktig morsmål og med den kompetanse som trengs for å beherske graden av fagterminologi i oversettelsen.

Juridisk kinesisk oversettelse:
Vi sørger for at dine juridiske dokumenter blir oversatt av erfarne oversettere med universitetsutdannelse og som har greie på lovverket i Kina eller andre land hvor teksten skal brukes.

Teknisk kinesisk oversettelse:
Manualer, tekniske spesifikasjoner og instruksjoner vil bli oversatt fra eller til kinesisk av eksperter med universitetsutdannelse og deretter korrekturlest av tekniske spesialister.

Kinesisk oversettelse av økonomi- og finansstoff:
Våre kunder består av blant annet holdingselskap, forsikringsselskaper og banker. Våre team av oversettere innen finans jobber tett sammen med økonomer og finansanalytikere for å kunne tilby oversettelse av et vidt spekter av finansdokumenter, deriblant:

 • årsrapporter;
 • regnskap;
 • rapporter om finansiell due diligence;
 • statusoppgjør, etc.

Oversetting av markedsføringsmateriale:
Vil du ha hjemmesiden, promoteringsmateriale, brosjyrer eller presentasjoner oversatt til kinesisk?
Dårlig oversatt markedsføringsmateriale kan sette markedsføringen på spill. Derfor gir vi slike tekster til kreative oversettere med grundig kjennskap til kulturen og kundenes handlevaner i Kina. I tillegg til standard oversettelser av annonser, brosjyrer og flygeblad, kan vi hjelpe deg med betalt søkeordannonsering (betaling per klikk) i Kina og oppstart og vedlikehold av kinesiske Google AdWords-kampanjer.

Oversetting og lokalisering av nettsteder:
Med et flerspråklig nettsted kan du nå ut til markeder av en helt annen størrelse. Vi tilbyr komplett lokalisering av hele nettstedet til de fleste viktige forretningsspråk. Vårt weboversettingsteam vil arbeide tett sammen med deg for å sørge for at nettstedet oppnår internasjonal suksess, og gir deg:

 • oversetting av nettstedets innhold til kinesisk;
 • søkemotoroptimalisering, blant annet kinesisk språkrelatert støtte for søkemotorer;
 • nøkkelord oversatt til kinesisk.

Vi håndterer de fleste formater; HTML, XML JAVA, FLASH, PHP etc.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med en av våre prosjektledere eller be om et pristilbud via våre websider.